Hitta begagnade bilar hos Tofta Bil

Funderar du på att köpa bil? Har du övervägt att köpa begagnat? Det finns många fördelar i att köpa begagnade bilar, där den allra största såklart är priset. En bil tappar i pris direkt när den rullar ut från bilhandlaren, och om du investerar i en bil med några få år på nacken får du ofta mycket bil för pengarna. Hos Tofta Bil hittar du inte bara nya fordon av märkena Citroën och IVECO utan vi har även begagnade bilar från flera bilmärken. Fokus ligger dock fortfarande på Citroën och IVECO. För dig som är intresserad av veteranbilar erbjuder vi även ett kvalitativt utbud av veteranbilar från Citroën. När du väljer att köpa en begagnad bil hos oss slipper du kontantinsatsen, du har alltså möjlighet att låna till hela beloppet.

Kika gärna på varje bil på den här sidan, här lägger vi kontinuerligt ut uppdaterad information om vilka bilar vi har i lager just nu.

TOFTA BIL – NYA OCH BEGAGNADE BILAR I SKÅNE

Som vi nämnde ovan förmedlar vi på Tofta Bil både nya och äldre bilar, och vi utgår från Kristianstad i nordöstra Skåne. Eftersom vi säljer begagnade bilar innebär det självklart att vi även köper in dem, vilket kan vara fördelaktigt för dig som vill byta upp dig en modell eller två. Kom gärna in och prata med oss om hur vi kan hitta den bästa lösningen för dig – oavsett om du vill sälja eller köpa en begagnad bil.