När det är dags att köpa nya däck

Vi på Tofta bil är skickliga på att byta däck och erbjuder dig även att köpa däck via oss. Som kund hos oss får du alltid rådgivning gällande skicket på just dina däck. Dessutom kan vi förvara däcken åt dig mellan säsongerna – både smidigt och säkert. Använd vårt nybyggda däckhotell till en fast kostnad på 650 kr/säsong för att slippa förvara däcken hemma.

Vi tvättar, skiftar och förvarar däcken!

Trygga och säkra vinterdäck

Vinterdäck ska ha ett mönsterdjup på minst 3 mm för att vara godkända på vägarna. Normalt sett är det dags att byta vinterdäck mellan den 1 oktober och 1 december varje år, och det är väder och väglag som avgör när det är dags. Dubbdäck får du inte använda mellan den 16 april och 30 november, om det inte råder vinterväglag. Hos oss kan du köpa vinterdäck och samtidigt få hjälp med att kontrollera skicket.

Sommardäck för den varma årstiden

Mellan den 1 och 15 april är det läge att byta sommardäck. Om du även är i behov av att köpa sommardäck har vi ett stort utbud i olika prisklasser. Som kund hos oss kan du alltid känna dig trygg när du rullar ut från verkstaden och ser till att du har rätt lufttryck i alla däck.

Däckhotell – vi tvättar, kontrollerar och förvara dina däck

Nu kan vi även förvara dina däck, året om!

Många har problem med sin däckförvaring, man har ofta för lite plats att lagra sina däck hemma. I vårt nybyggda däckhotell förvarar vi däcken i anpassat lager där sommar- eller vinterdäcken har tid för återhämtning innan nästa säsong. Bästa sättet att lagra dina bildäck!

Vi erbjuder ett nytt och fint däckhotell där dina däck får fantastisk service där det förutom platsen ingår tvätt och kontroll innan det väl är dags att byta.

Allt detta till en fast kostnad på 700:-/ säsong.

Kontakta oss här för mer info!